مشکل در گلو؟

باسلام و عرض ادب
مدت دو ماه می‌باشد که احساس میکنم چیزی به گلویم ( حلقومم ) چسبیده و هر چقدر آب می‌نوشم یا سرفه میکنم و یا فین میکنم نه پائین میره و نه خارج میشه شبها موقع خوابیدن بدتر میشه احتمالا تراوشات سفت شده سینوزیت مزمن که چندین سال باعث خلط سینه و سرفه بود هست
بطوریکه شبها احساس خفگی بهم دست میده چون مثل اینکه میخواد بره تو ریه هام ولی داخل گلو نیست که بره پائین یا با سرفه بیاد بیرون خیلی اذیتم می‌کنه
خواهشمندم لطف بفرمائید بنده حقیر را راهنمائی کنید تا درمانش بکنم.ممنونم
قبلاً از لطف و محبت تمام دکترها و متخصصین بزرگوار تشکر مینمایم.
بااحترام مئزی قوشاچایلی از تبریز

1 پـاسـخ

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران