من سرما خوردم الان یک ماه رنگ پاهام زرد شده بی حالم گاه سرفه میکنم بویایم رفته دکتر آزمایش دی دائمر نوشته دادم آیا کرونا هستم یا آنفولانزا رفتم دکتر برام اسپریت ونعوتادین ؟

سلام من الان یک ما سرمو خوردم بویام رفته سر درد دارم بی حالم گاه سرفه خشک دارم حمام میرم حالم دو روز خراب میشه رفتم دکتر علت از چیست دکتر دارو نوشته اسپریت نوتادین پریناز ولون ایرو کاست ونوربیان داده وآزمایش دیدایمر دادم واهن سر درد دارم آیا لخته دارم یا نه

1 پـاسـخ

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران