۳۵
۷۶
آقــا

ریزش مو در دو سمت پیشانی سر؟

با سلام و خسته نباشید
چند سالی هست که مو های بنده در دو قسمت پیشانی سر به مرور در حال کم شدن است و سن بنده 35 سال می باشد ریزش مو تقریبا از سن 28 سالگی شروع شده و این در حالی است که سابقه ریزش در خانواده نداشته ایم .
چیزی که بنده را مشکوک کرده در قسمتی که ریزش مو دارم دانه هایی متورم همراه با درد و گاهی با خارش که بعضی اوقات این دانه ها همراه با کمی چرک می باشد و همچنان موی بنده در حال کم شدن از دو سمت ناحیه پیشانی است . سوال بنده از شما این است که این نوع ریزش می تواند بر اثر قارچ یا باکتری باشد؟
اگر امکان دارد لطفا راهنمایی کنید با تشکر

بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران