آیا شربت پرتقال هم حاوی ویتامین C است؟

سلام خانم دکتر
یک سوال داشتم در مورد شربت های پرتقال که این شربت ها هم حاوی ویتامین سی هستند؟
من کمبود آهن و ذخیره آهن دارم و برای جذب بهتر آهن باید ویتامین سی مصرف کنم .

1 پـاسـخ

  • سلام
    دوست عزیز میزان ویتامین سی در این شربت ها بسیتر پایینه. میتوانید از مکمل های آهنی که حاوی افزایش دهنده های جذب آهن مثل ویتامین سی و اسبد فولیک هستند استفاده کنید و یا ویتامین سی جوشان تهیه کنید و مکملتان را همراه با آن مصرف کنید. به خاطر داشته باشید که مکمل آهن باید با فاصله از لبنیات. مکمل کلسبم و با امگا3 مصرف شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 440 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران