۱۲۱
۲۳
خانــم

دندان کودک؟

اقا دکتر سلام.دختر من 6سالشه دندون 5 شیریش خراب شده نه خیلی حالا من به یه دکتر نشون دادم گفت این میفته بچه طاقت پر کردن نداره.حالا به نظرتون بکشم خوبه یا نه.چون میترسم دندون های دیگه شو خراب کنه

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب. اولويت با حفظ دندان شيريه. چون دندان شيري علاوه بر اهميت ذاتي خود ، باعث حفظ فضاي رويش دندان هاي دائمي ميشه. در صورتي که دندان مذکور قابل نگهداري نباشه يا شما تمايلي به حفظ آن نداشته باشيد ، دندان را خارج کرده و حتما پس از بهبودي بافت لثه ، نسبت به تهيه ي فضانگهدار براي دندان دائمي زيرين اقدام نماييد تا در آينده دندان دائمي بتواند در موقعيت صحيح و ايده آل رويش نمايد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران