۳۰
۷۰
خانــم

خون آمدن هنگام دفع حاجت؟

سلام. روزتون به خیر. 30 ساله هستم و مجرد. حدود 1 ماه هست که به صورت متناوب و گاهی پشت سر هم، هنگامی که دستشویی میرم برای دفع مدفوع، مقداری درد به همراه اندکی خون مشاهده میکنم. احساس میکنم که در 2 سانتی دهانه ی مقعدم علتش هست. قبلا این مشکل را حدود 2 سال پیش داشتم، که با افزایش آب مصرفی، برطرف شد. اما با وجود مصرف آب زیاد در حال حاضر، همچنان مشکلم ادامه دارد. ممنون میشم راهنمایی کنین

1 پـاسـخ

  • با سلام
    دفع خون با اجابت مزاج علل متنوعي دارد، و بخصوص در صورت تداوم نياز به بررسي علت و معاينه دارد.
    درمان بر اساس مشکل ضمينه اي صورت ميگيرد.
    مصرف ملين ، ميوه و سبزيجات، مايعات فراوان به منظور کاهش يبوست ، نيز، توصيه ميگردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 316 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران