خوردن کپسول؟

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم خوردن کپسولی که داخل دهان آب شده باشه مشکلی بوجود میاره ؟ ( سلوکسیب ) ممنون میشم پاسخ بدید

1 پـاسـخ

  • باسلام:
    امروز27تيراست وباتوجه به تاريخ درج سئوال شمااکنون ديگراگرسوزش مختصردهان ومري داشته ايد23يا22روزازرفع آن گذشته است.خطري نداشته ولازم به اقدامي نبوده جزبرطرف کردن سوزش باخوردن آب ونيازي به پيگيري ندارد.البته اين براي سلکسيب است براي سايرکپسولهاي معمول که عامه مردم ميشناسندهم وضعيت باقدري شدت وخفت همينطوراست که دربين آنهاکپسولهاي داکسي سيکلين وتتراسيکلين سوزش ورنج بيشتري ايجادميکنندوممکنست نيازبه استفاده ازشربت معده براي يک تادوروزراتحميل کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران