۱۷
۷۱
خانــم

مشکلات اعصاب؟

سلام وقتتون بخیر🌸 من دانش اموز یازدهم تجربی تیزهوشانم، قبلا تو مدارس عادی میخوندم و همیشه نفر اول بودم اما الان که تیزهوشانم اینکه یه تعداد ازم جلو ترن بهم استرس وارد میکنه، اصلا به خودم اعتماد ندارم و نمیتونم رو خودم حساب کنم قبلا با اراده بودم و هر چقد که میخواستم درس میخوندم اما الان اصلا درست حسابی نمیخونم همش خودمو با دیگران مقایسه میکنم همش نشخوار فکری دارم، خیلی زیاد فکرم آشفته هست بعضی اوقات از فکر زیاد عصبی میشم و با خانوادم دعوا میکنم، اصلا نمیتونم بشینم پای درس، بیقرارم و تا میخوام درس بخونم همش خیالپردازی میکنم، خیالپردازیا خیلی خیلی خیلی زیاد ازم تایم میگیرن، دیگه از این شرایط خسته شدم! وقتی میخوام درس بخونم دلم میخواد برم بیرون تا میرم بیرون از عذاب وجدان اصلا بهم خوش نمیگذره و همش میگم برگردم خونه، خونه هم که میام درس نمیخونم!
و اینکه همش خستمه و خوابم میاد و کم خونی و تیروئید هم ندارم/ و اینکه شبای قبل از امتحانا استرسم خیلی زیاده،،، خلاصه مشکلات: 1- نشخوار فکری و خیالپردازی زیاد 2- خستگی و خواب الودگی(البته خوابمم منظم نیست)3- بی قراری موقع درس و احساس غم بخاطر درسا/ به نظرتون باید چیکار کنم؟ قرص مصرف کنم؟ میترسم قرص مصرف کنم اخه خواب الود میشم و چاق میشم/ تروخدا کمکم کنید دارم نابود میشم/

3 پـاسـخ

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران