یک جوان افسرده ناامید بخاطر شکست در درس تن دادن به سیگار وقلیان اینا سرد شدن از زندگی بخاطر مشکلاتش ؟

سلام خسته نباشین.....ببخشید تو فامیل ما یه پسر جوان هست بخاطر شکست در درس بشدت افسرده هست و هیچ امیدی واسه زندگی ندارد و شب وروزش را با سیگار و قلیان ومواد دیگه میگذرونه وانقدر نمیتونه شرایطش بده که نمیتونه بره دکتر وبرا خود روانشناسی بگیره و هرچی پول درمیاره میده مواد واین چیزا و باهاش آروم میشه ...
من خیلیییی نگرانش هستم اگه اینجوری پیش بره اون نابود میشه تورو خدا اگه میشه بگین چیکار کنیم واسش به حرف کسی هم گوش نمیده چون افسرده هست ناامید هست
تورو خدا کمک کنید ...
واینکه هزینه درمان و مشاوره چیه ...

1 پـاسـخ

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي و مشاوره در تهران