لطفا کمکم کنید 🙏؟

سلام و خسته نباشید خانوم دکتر.
من با دوست پسرم یه هفته قبل از روی کنجکاوی رابطه داشتم و قبل از رابطه رفتیم پزشک گواهی داد گفت سالم و حلقوی هستم
ولی بعد از رابطه گفت پارکی اتفاق نیوفته پردت سالمه ولی خراش در ساعت پنج اتقاف افتاده و دوست پسرم منو بازی داد و قصد ازدواج نداره نامرد بود
الان آیا ترمیم لازمه
یا خودش خوب میشه به مرور زمان؟
آیا بعدن برم پزشک متوجه میشه؟
من میخام ازدواج کنم خواستگار دارم لطفا کمکم کنید خیلی استرس دارم حتی ب خودکشی فکر کردم خانواده ما خیلی مذهبی هستند حتی اگه شوهرم بگه نمیخاد خانواده من میگن بایدی بری
ممنون میشم جواب بدید خیلی ترس دارم سپاسگذارم ازتون خانوم دکتر

1 پـاسـخ

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران