درد ناحیه آرنج ؟

سلام خسته نباشید...

تقریبا یک الی دو ماه پیش توی تمرین آرنج دست راستم بر خلاف حرکت مفصل پیچید.
بعد از مدتی حس کردم دست راستم مثل دست چپم تا آخر صاف نمیشه و تقریبا 1 یا 2 درجه خم تره ولی من با این موضوع مشکلی نداشتم...

تا دیشب که حین تمرین دوباره زمین خوردم و فشار بهش وارد شد...

الان ناحیه ای که توی عکس مشخص کردم رو اگه با انگشت فشار بدم درد فوق العاده عجیبی برا چند ثانیه برام تجسم میشه...
این موضوع مهمی هستش یا نه و اگه میشه یکم راجع بهش برام توضیح بدید
متشکرم

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران