۸۰
۷۸
آقــا

درمان آلزایمر؟

سلام و عرض ادب.پدر بنده بعد از فوت مادرم که الان 3سال گذشته ولی از حدودا" 1سال پیش دچار فراموشی شده.مثلا" نماز دیگه نمیخونه.یا سند خونه رو به نام خواهر و برادرم کرده ولی میگه نه سند نزدم.یا میره دستشویی طهارت نمیگیره و وقتی بهش میگم پدر خودتو نشستی میگه از این حرفت ناراحت شدم.منم میخنمو میگم شوخی کردم.
به هر حال الان دقیق 80 سالشونه.و میدونستم اگر تنها بمونهراین مسائل پیش میاد.ولی واقعا" الان که گذشت.میخوام ببینم امکان داره درمان بشه که من شروع کنم.؟؟ چون دماوند هستیم .
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
متشکرم

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات در تهران