۷/۵
۲۱
آقــا

دل درد و تهوع ؟

پسرم کلاس دومه هرروزصبح دل درد و تهوع داره، و بالا میاره، دکتر هم بردم بهش دیمیترون و شربت مترانیدازول تجویز کرد، ولی بعد از استفاده چهار روز بازم بالا میاره. درضمن پسرم شاگرد اول کلاسش هم هست و از مدرسه هم راضیه.

1 پـاسـخ

  • با سلام
    هر چند بيشتر اين موارد ناشي از عفونتهاي ويروسي و مسموميتها است ولي در صورت ادامه تهوع و استفراغ موضوع بايد جدي گرفته بشه و بررسي شود.
    بهتر است آزمايشاتي انجام شود پزشک متخصص کودکان بهتر است مجددا فرزند شما را معاينه و بررسي نمايد.
    اميدوارم مشکل خاصي نباشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 505 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلی در تهران