۴۸
۵۳
خانــم

پیوند استخوان فک بالا؟

سلام خدمت آقای دکتر من خیلی سال چند تا روکش در فک بالا گذاشتم حالا افتادن رفتم برای امپلنت عکس از استخوان فک بالا که گرفتم دکترم گفتن که تحلیل استخونی شدید داشتی نه ایپلنت ونه پروتز متحرک قبول میکنه باید پیوند استخون انجام بدی من رو ارجاع دادن مشهد که نزدیک شهر خودم باشه پزشک مشهد گفتن 3 تا جراحی می خواد اول نیمه ی سمت راست با پودر استخونی دوتا ی بعد برداشتن استخوان از عقب فک پایین وپوند به سمت چپ فک بالا چون سمت چپ فک من بیشتر تحلیل رفته الان نمیدونم چه کار کنم خواستم از شما کمک بگیرم که برای جراحی برم یا نه اگه لازم باشه من عکسهایی که گرفتن بفرستم ببینین.ممنون از شما
چون اینجا امکان فرستادن بیشتر از یک عکس وجود ندارد من یکی از دو عکس مربوطه را برای شما میفرستم

2 پـاسـخ

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران