بعد از جراحی تاندول اشیل؟

با سلام من در تاریخ 18اسفند سال 99 جراحی اشیل تاندون داشتم که از انگشت پام برداشته و به اشیل پشت پا وصل کردید به علت فرسودگی جراحم هم خودتون بودید اقای دکتر
دو بار هم اومدم مطبتون که گچ پام رو باز کردید و نسخه فزیوتراپی برام نوشتید.
ولی یک پد پلاستیکی به پاشنه پاهام بخیه شده که برای مهار اشیل جراحی شده.
سوالم این بود که این پد پلاستیکی رو من چه زمانی باید باز کنم چون الان هم دیگه داره اذیتم میکنه
اقای دکتر خودتونم هیچ اشاره ای به این پد نکردید که چه زمانی باید بازش کنم و شهرستان زندگی میکنم سخته برام تا شیراز بیام
ممنونم ازتون

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران