قطعی صدا ؟

سلام وخسته نباشید من چهار ماه پیش سکته کردم ود چار فطعی صدا شدن. الان بعد اون مدت فقط تونستن ازخودشن فقط صدای شبیه داد زدن انجام بدن وقادر به تلفظ کلمات نیستن. آیا درمان میشن بیاریم مطب یا تشریف میارین خانه. ممنون میشم
البته گفتن گرفتگی رگ دارن. ولی ربط به صدا رو نمیدونم به نظر شما چکار کنیم. از حنجره عکس بگیرن بیام خدمتتون

1 پـاسـخ

  • با سلام حتما يك جلسه بايد حضوري ويزيت و ارزيابي شود و بعدا توضيخات لازم و عكس حنجره انجام ميشود يك سال اول (6ماه)زمان طلايي درمان است .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران