۱۹
۹۰
آقــا

تیر کشیدن قلب؟

سلام آقای دکتر چند هفته پیش بعداز فعالیت سنگین ورزشی آب یخ خوردم همون لحظه زیر سینه سمت چپم تیر کشید.
از اون روز به بعد حال خوشی ندارم وبیشتر وقت ها حالت استفراغ می گیرم اما با خوردن شیرینی جات حالم خوب میشه.شاید فشار خونم می افته(که سابقه افت فشار ندارم)بعضی وقت هایی که نشسته ام هنوز پایین سینه سمت چپم تیر می کشه.
امروز موقع اذان صبح که از خواب بیدار شدم رفتم آب خوردم ودوباره این دفعه معده ام تیر کشید اونقدر بده که توان انسان را از کار می اندازه
خواهشا به سوال من پاسخ بدین

1 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران