۳۰
۸۷
آقــا

ابزارالات دندانپزشکی و نحوه استریل ابزار الات چند بار مصرف ؟

سلام بنده از وقتی از دنداتپزشکی برگشتم و عصبکشی و پرکردنو در یک جلسه انجام دادم حالتای سرماخوردگی و اسهالو به فاصله چهار روز بعد از اون دارم تجربه میکنم..من دراز کشیدم و اصلا ندیدم پزشک چه کرد...سوال من اینه ایا داروی بیحسی هر شیشه اش برای مصرف یکنفره و بلافاصله همراه سوزن دورلنداخته میشه و یا نه ...ایا ممکنه از سوزن که برای نفر قبلی استفاده شده برای منم استفاده کرده باشه تا دارو تموم بشه شیشه و سوزنو عوض کنه؟؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 290 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران