دلیل سرفه و تنگ نفسی در بعضی از وقت ها مانند دود خسته شدن وسرما؟

سلام آقای دکتر ببخشید من بابام هنگامی که خسته میشود یا غذای چرب میخورد یا سرما میخورد شروع به سرفه های زیاد پشت سرهم میکند حتی در خواب هم سرفه میکند ودر خواب یاعث شده که خوپفش صدای زیادی داشته باشد و این روال اگر دارو مصفر نکند تا نزدیک دوماه طول میشد وهمچنان صرفه میکند ولی با دارو درمدت یک ماه یا سه هفته کمی بهتر میشود البته دکتر برایش اسپری نوشته است کمی با آن بتر است نظر شما چیست میتواند چه مریضی ای باشد.

بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران