سردرد خوشهدای؟

سلام خدمت شما
پسرم چند سالی میشه سردرد های شدید داره بیشتر جلوی سر و چشمها درگیر میشه تقریبا روزانه سردرد داره قبلا عکس و ام آی ار داده گفتند چیزی نیست فقط یه تورم کوچیک هست با کورتون رفع میشه دارو استفاده کرد ولی هیچ تاثیری نداشت باتوجه به اینها چیکار باید کرد گفتن سینوزیت نداره میگرن نداره ولی سردرد ش خیلی بده لطفا راهکار بدین ممنون
البته خواستم بیارمش مطب نوبت دهی خیلی سخته ودرحال حاضر سردرد زیادی داره لطفا همکاری بفرمایید
ممنون

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران