۲
۱۰/۵
آقــا

سرماخوردگی کودکان ؟

سلام خسته نباشید پسر دو ساله دارم که الان سه هفته است سرماخورده و کاملا خوب نشده چن روز دارو مصرف میکنه بهتر میشه دوباره سرفه هاش و ابریزش بینی ش شروع میشه تو خوا بیش‌تر سرفه میکنه چیکار باید انجام بدم دیگه از بس انتی بیوتیک خورده ضعیف شده

2 پـاسـخ

  • سلام عزيز ، پسرتون وزنش کمه و اگه مهد کودک ميره بايستي يه مدتي از مهد دور باشه تا بهبودي کامل و بازيافتن سلامتي کامل و ضمنا براي عفونت ويرال و سرماخوردگي انتي بيوتيک نبايستي داده شود چون کودک را ضعيف تر ميکند و بي اشتها ميکند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (5)(0)
  • سلام عزيز ، کودک شما با توجه به سن وزنش پايينه و اگه مهد کودک ميره بايستي بداني در اين فصل دچار سرماخوردگيهاي مکرر خواهد شد و بايستي اگر مجبوره مهد بره لااقل چند روزي از مهد خارج کنيد و از طرفي براي سرما خوردگي انتي بيوتيک نميدهيم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 463 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران