صرع - مغز و اعصاب؟

سلام من حدود 7 ماه پیش تشنج کردم و به دکتر که مراجعه کردیم با توجه به نوار مغز تشخیص دادند که تشنج فکال (اگر اشتباه نکنم) بوده و در سابقه خانوادگی ماهم مبتا شدن به تشنج و تکرار آن خیلی کم هستش و دکتر ما به ما گفتش که تا 6 ماه دیگه تکرار نمیشه و همچنین روزانه باید حداکثر 2 ساعت از گوشی استفاده کنم ، میخواستم بدونم شما این حرف رو قبول دارید ؟
اگر که دارید تا چقدر من باید روزی 2 ساعت گوشی استفاده کنم چون خیلی سخته که روزی 2 ساعت باشه چون فقط یک فیلم حداقل 2 ساعت میشه ! ممنون میشم جواب بدین🙏❤

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب اطفال و کودکان در تهران