پرسش در مورد توده فیبرو آدنومای سینه؟

من 30 سالمه سال 93 در سینه راستم توده فیبرو ادنوما ایجا شد جراحی کردم و مجدد در سینه چپم این توده ایجاد شد و جراحی کردم خواستم بدونم آیا احتمال ایجاد دوباره ان وجود دارد

3 پـاسـخ

  • سلام
    فيبرو ادنوم يك توده خوش خيم پستان است كه در خانم هاي جوان شايع است معمولا در سونو گرافي با دقت بالا قابل تشخيص است اگر اندازه ان كوچك باشد نياز به عمل ندارد و بايد پيگيري شود ولي اندازه بزرگتر از دو سانتي متر بايد عمل شود چون فيبرو ادنوم با اينكه توده خوش خيم است ولي احتمال بد خيمي را دارد خصوصا در اندازه بزرگتر براي شما احتمال تشكيل فيبرو ادنوم مجدد باز وجود دارد لازم به ياد اوري است كه بهتر است توده هاي پستان قبل از جراحي و در اوردن بيوپسي سوزني بشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام
    بله
    در هر جاي پستان احتمال ايجاد شدن مي باشد..
    ولي در کل بيماري نبوده و نگران کننده نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام دوست عزيز
    بله هرجايي از پستان و درهرزماني، ممکنه اين توده ها بوجود بيان يا بزرگ بشن. مخصوصا در سنين باروري

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 833 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران