علت خشم بیش از حد و پرخاشگری و جیق های شدید و خودزنی در هنگام عصبانیت دختر 4 ساله ام؟

با سلام
عرض ارادت و خسته نباشید خدمت شما ، بنده یه دختر 4/5 ساله دارم كه در بعضی مواقع بسیار عصبی و پرخاشگر هست و این امر مواقع ای كه خواسته ای داره كه عملی نمیشه و موارد مشابه .. اتفاق میفته .
احساس میكنم دو شخصیتی باشه به لحاظ اینكه در حالت نرمال بسیار مهربان و شیرین زبان هست و به محظ اینكه عصبی میشه (كه خیلی زود و تند تند هم عصبی میشه ) شروع میكنه به جیق زدن های كر كننده با اخرین توان خودش و احساس میكنم یه روح دیوانه ای در كالبد دخترم اومده و انگار دختر من نیست بطوری كه خشم اون انقدر زیاد هست كه گاهی شروع به خودزنی میكنه و بسیارطولانی هست.خواستم از محضر حضرتعالی راهنمایی بگیرم و اگرنیاز هست خدمت شما برسیم.سپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران