۲۲
۶۸
خانــم

دوفاستون و احتمال بارداری؟

سلام خانم دکتر من کمی تنبلی تخمدان گرفتم و نامنظمی عادت ماهیانه دارم.دکتر بم دوفاستون داده و پریودام شده 21 روزه.این ماه ک ماه 7 اقدامم هست کیت تخمک گذاریم مثبت شده روز 5 پریودم
و هم اون روز و هم فرداش ک خودتون گفتین رابطه داشتیم. دستور دکتر این بودک از روز 12 پریودی مثه 2ماه پیش دوفاسون 10 روز بخورم.این ماه احتمال بارداری میدم.بنظرتون چیکار کنم نخورم دوفاستون رو؟چون تا روز 12 پریودمم بارداری مشخص نمیشه که...

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي در تهران