۱۸
۵۷
آقــا

سوال مهم؟

سلام جناب دکتر مهدوی سال نوتون مبارک.
یه چند تا سوال دارم
قبلش بگم بنده 19 سالمه با وزن 57.
آقای دکتر بنده مشکلی که دارم تنگی نفس و سرد شدن دست و پاهامه قیمت پایانی و نوک انگشتان دست و پا حین تنگی نفس و اینکه دست و پاهام حین خواب سرد نیست و نمیشه اصلا و به محض اینکه چشامو باز میکنم دست و پاهام سرد میشه نمیدونم چرا اما به محض بیدار شدنم سرد میشه دست و پاهام و 10 دقیقه بعد احساس نفس تنگی میکنم اقای دکتر من جدیدا متوجه شدم تنگی نفس یعنی هوای کافی به ریه نرسد من وقتی اینطوری میشم خیلی هوا میره و میاد از بینیم و نفسهام عمیق میشه اما تعداد تنفسم بالا نمیره.
نمیدونم با وجود اینکه حجم هوا انگارهست و خیلی هم وقتی اینطور میشم جریان داره چرا احساس تنگی نفس میکنم !
دکتر رفتم یه چند تایی عکس قفسه سینه و نوار قلبم سالم بوده با صدای قلب و ریم واقعا نمیدونم چرا اینطوری میشم و موقع خواب نزدیکا خواب که خوابم میگیره راحت نفس میکشم بدون اینکه نفش عمیق بکشم اما موقعی که تنگی نفس رو احساس میکنم هوا خیلی جریان داره و نفسام عمیق میشه و دست و پاهام سرد و در همین حین اکسیژن خونم 98 الی 99 و فشار خونم 12 بوده.تپش قلبم بعضی مواقع میگیردم نمیدونم چکار کنم حالا گفتم ببینم نیاز هست برم متخصص یا نه اصفهانم بنده ممنون مرسی ببخشید طولانی شد...

1 پـاسـخ

بازدید : 88 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي و گوارش در تهران