آموزش دستشویی؟

باسلام .من پسر 3ساله دارم که باوجود استفاده از تمام روش ها همچنین استفاده از کتاب آموزش دستشویی به کودکان از رفتن به دستشویی امتناع میکنه وبامقاومت ولجبازی مواجه میشم و هرجا میرسه دستشویی میکنه وحتما باید شلوار پاش باشه میخواستم بدونم از طریق بازی درمانی چطوری میتوانم این مسله حل کنم و همچنین در صورت وجود کتاب در این ضمینه برای بازی درمانی و حل این مسئله معرفی کنید باتشکر از وقتی که گذاشتید

3 پـاسـخ

  • با سلام
    بيشتر کودکان بين 2 تا 3 سالگي آمادگي آموزش دستشويي رفتن را پيدا ميکنند ميانگين سن در پسران 31 و دختران 29 ماهگي ست
    موارد زير در زمان آموزش لازم هست رعايت شود؛
    1.درک خلق و خوي فرزند
    2.ايجاد برنامه آموزشي توالت رفتن به کودک
    3.کتاب خواندن
    4.استفاده از توالت صندلي
    5.برنامه ريزي تعداد دفعات آموزش
    6.قدم مهمتر استفاده از پاداش و تشويق در آموزش
    بايد ها و نبايد هاي آموزش؛
    تحت هيچ شرايطي فرزند را تنبيه نکنيد.سرزنش يا تهديد نکنيد.به زور توالت نبريد.با تمايل خودشان ببريد.لباس راحت برايشان بپوشيد تا باعث ايجاد استرس نشود.مجبور نکنيد بيشتر از 5 تا 7 دقيقه روي توالت بنشينند زيرا تجربه ناخوشايند ايجاد مي کند.او را با همسالان خودش مقايسه نکنيد.از کلماتي مثل کثيف.بد بو استفاده نکنيد.آموزش را براي شب نگذاريد.
    کتاب بازي درماني.هنر ارتباط با کودکان
    نوشته گري لندرت ترجمه شهناز محمدي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 290 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران