کیست اگزوفیتیک با اکوی داخلی به دیامتر 92 میلی متر در پل تحتانی کلیه چپ؟

با سلام واحترام حضور سرکارخانم دکترعارف : مادرم 78 سال سن دارد مدتهاست درد کمرو سوزش و تکرر ادرار دارد . دیابتی از نوع 2 و کمی هم فشار دارد که زیرنظر پزشک داخلی دارو مصرف میکند . اخیرا" پزشکشان آزمایش کامل خون و ادرار و سونوگرافی کامل شکم ، کبد و کلیه برایشان تجویز که سونو را انجام و نتیجه بشرح ذیل تقدیم می گردد . کلیه سمت راست به طول 112 میلی به قطر 14 میلی و اکو و پارانشیسم سالم مشاهده شده . کلیه سمت چپ به طول 92 میلیمتر و به قطر 12 میلیمتر و کیست اگزوفیتیک که دارای اکوی داخلی به دیامتر 92 میلیمتر در پل تحتانی کلیه چپ مشاهده گردید . آزمایش خون و ادرار انجام که آلبومین 49 ، قند ادرار +1 و مقداری عفونت ادراری مشاهده شده است . کمردرد و پادرد و عدم تحمل ایستادن کامل مربوط به کلیه میباشد . سپاسگزارم راهنمایی بفرمائید مشکلی حادی وجود دارد و نیاز به درمان هست . میتوانیم خدمت شما برسیم یا نیاز به ویزیت و درمان توسط پزشک دیگری در این ضمینه هست . بسیار بسیار سپاسگزارم .

1 پـاسـخ

بازدید : 31 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه بالغين (نفرولوژي) در تهران