بیماری پارکینسون؟

سلام خسته نباشید اقای دکتر مادر من الان تقریبا دوسالِ که دچار پارکینسون شده لرزش کل بدن مثل دست و پا یا وقتی سر پا باشه کل بدن ..
حرف زدنش تغییر کرده بریده بریده حرف میزنه
دچار اختلال بلع هم شده چون اب دهنش هم تو گلوش گیر میکنه
از کار روزمره دست کشیده و همش درحال دراز کشه .حتی برای دستشویی حمام باید کسی همراهش باشه چون خیلی زمین میخوره وقتی بلند میشه سرعت میگیره و بعد قدم هاش اروم اروم میشن حرکت های دستش هم خیلی کنده میخواستم با توجه به این توضیحاتی ک دادم ببینم واسه مادر من هم درمانی هست( جراحی )کِ یه سری اطلاعات هم گرفتم راجبش دارو هم مصرف میکنه ولی بی فایده س
در ضمن بیمار 65 سال داره
خیلی ممنون میشم اگرجوابمو بدین چون شهرستانی هستیم و اوردنش تا اونجا واسمون خیلی مشکله با این وضعیتش میخواستم بدونم اگر ویزیت میشن بیاریم خدمتتون

1 پـاسـخ

بازدید : 364 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران