۳۳
۶۳
خانــم

ام اس بعد از بارداری؟

با سلام خدمت خانم دکتر بزرگوار
بسیار متشکرم به خاطر ایجاد این امکان برای من بیمار ام ای
من 33 سال دارم که از سال 93 بیماری ام اس ( با یک حمله به چشم چپ ) برای من تشخیص داده شد
از زمان تشخیص به مدت 3 سال و نیم داروی ربیف استفاده کردم و بعداز تصمیم به بارداری دارو رو قطع و به مدت یک سال اقدام به بارداری کردم که متاسفانه باردار نشدم.
به توصیه دکتر مقدسی داروی سینومر را شروع کردم و بعد 7 ماه استفاده باردار شدم و به محض اطلاع از بارداری دارو را قطع کردم(ماه اول بارداری به صورت بسیار خفیف چشمم تار شد و بدون کورتون سریع برطرف شد)
دکتر مقدسی گفته بودند من به محض بارداری و قطع دارو نزد ایشون بروم .من ساکن بند بوشهر هستم
متاسفانه بارداری من کمی خاص است و پزشک معالج زنان اجازه هیچ گونه سفری به من نداد . من هم به دکتر مقدسی دسترسی ندارم
الان هفته 33 بارداری هستم و نگران اتفاقا بعد از زایمانم.
من بسیار دوست دارم فرزندم با شیر مادر تغذیه بشه. آیا برای یکی در شرایط من امکان پذیر است؟
و یک سوال دیگر آیا من خون بند ناف نوزادم را ذخیره کنم؟ با توجه به هزینه اش برای من یا نوزادم مفید خواهد بود؟

بسیار سپاسگزارم و عذر خواهی میکنم به خاطر طولانی شدن سوالم.

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ام اس در تهران