۵۱
زن
آقــا

درباره ی بیماری میوپاتی است که آیا مشکل حرکتی وعصلانی این بیماری درمان دارد ؟

باسلام ما خانوادگی دچار بیماری ژنتیکی میوپاتی هستیم در فرزندان ذکور این بیماری پیشرفت ببشتری دارد وزودتر باعث تخریب عصلات شده وتحرک عصلات دچار مشکل شده ومحدودیت حرکتی ایجاد میکند به دکتر نرولوژیست های زیادی مراجعه کردیم میگن درمان نداره آقای دکتر ما این واقعیت رو قبول کردیم درمان نداره ولی میشه کمک کنید تا این بیماری عزی,تنم رو زمینگیر نکنه مشکل حرکتی شون بیشتر نشه راهنمایی وکمک میخوام ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام همانطور که اشاره کرديد بسته به نوع و شدت آسيب و زمان شروع ميوپاتي پاسخ به اقدامات توانبخشي متفاوت هست ولي با توانبخشي عوارضش کنترل ميشه و سير آن کندتر ميشه بهتره ويزيت بشين تا پروتکلهاي توانبخشي براي شما اجرا بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران