۷۵
۶۵
آقــا

با عرض سلام وادب،سرکار دکتر ،بنده شهریور ۹۸ بوسیله آقای دادگر صابر ملایی معاینه و در عکس برداری ctoتشخیص amdنوع خشک داده شد و کپسول preservision3 تجویز و مقرر شد ۸ ماه بعد جهت چک آپ مجددا مراجعه نمایم که متاسفانه بعلت شیکی کرونا در سه ماه گذشته موفق نشدم و در این مدت متاسفانه در چشم راست خطوط جدول اسرار بتدریج معوج دیده می شوند نهایتا در تاریخ ۵۵ شهریور جاری مجددا tco انجام و آقای دکتر جولایی ویتامین megavision تجویز و مقرر نمودند دوماه ونیم دیگر مراجعه نمایم،حال با در نظر گرفتن مراتب بالا‌خواهشمندم در اسرع وقت قرار معاینه ای مشخص فرموده و چنانچه راهکار موثرترین جهت درمان مشکل مدنظرتان میرسد لطف فرمائید و در همین مکان مرقوم فرمایید، ؟

دیدن خطوط افقی و عمودی بصورت معوج وکم شدن دید چشم چپ ظرف مدت 6 ماه بعد از معاینه تشپخیصamd n.خشک‌در تاریخ 12شهریور 98

بازدید : 242 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران