فراموشی کوتاه مدت؟

سلام خسته نباشید جوانی هستم 20ساله مشکل فراموشی اتفاقات و حوادث اخیر را دارم هر کتابی یا هر فیلمی که میبینم بعد از چند ساعت کلا تو ذهنم از بین میره دکتر من خاطرات کودکیم رو نمیتونم بیاد بیارم وقتی با اشخاص ناشناس صحبت میکنم نامشون رو فراموش میکنم انگار فقط ذهن و مغزم تو زمان حال کار میکنه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم هر مهارت فنی که یاد میگیرم روز بعدش  اصلا نمیتونم کار انجام بدم و حس میکنم چیزی بلد نیستم
من کار فنی زیاد کار کردم و روزانه مطالب علمی و مطالعه هم دارم ولی هیچ کدومش در ذهنم ثبت نمیشن و هنگام مکالمه هیچ حرفی برای گفتن ندارم در صورتی که خجالتی هم نیستم خواهش میکنم کمکم کنید
samaljonobi@gmail.com

2 پـاسـخ

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران