سن: 23 وزن: 68 جنسیت: خانم

اختلال قاعدگی پس از قرص اورژانسی؟

من قرص اورژانسی خوردم تیر ماه که ماه قبلم پریود شدم اما این ماه پریودم اولش لکه بینی بود 2روز بعدش خونریزی امروز که 9روزه دیروز قطع شد اما امروز بازم یکم لکه بینی داشتم چرا تموم نمیشه پریودم؟

10 شهریور 1405 - 18:57

20 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
زهرا ایزانلو

زهرا ایزانلو

کارشناس زنان و مامايي. درمان بيماريهاي زنان، زگيل و تبخال و انواع زخم هاي تناسلي. خونريزي ها و بينظمي هاي قاعدگي،مشاوره در بارداري و يائسگي


سلام. عزیزم به دلیل مصرف قرص است البته ابتدا یک ازمایش بتا باید انجام بدین که حاملگی صد درصد رد بشه

10 شهریور 1405 - 19:8

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

اختلال قاعدگی پس از قرص اورژانسی

مصرف قرص اورژانسی می‌تواند باعث اختلال در سیکل قاعدگی شود. تغییرات در زمان شروع، طول دوره قاعدگی، و شدت خونریزی (مانند لکه‌بینی یا خونریزی شدیدتر) پس از مصرف این قرص‌ها طبیعی است. بدن شما در حال تنظیم مجدد خود پس از دریافت دوز بالای هورمون است. این تغییرات معمولاً موقتی هستند و در سیکل‌های بعدی به حالت عادی بازمی‌گردند. با این حال، اگر نگران هستید یا این وضعیت بیش از حد انتظار طول کشید، مشورت با پزشک می‌تواند اطمینان‌بخش باشد. برای دریافت مشاوره تخصصی و اطمینان از وضعیت سلامتی خود، می‌توانید با پزشکان دکتریاب در ارتباط باشید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه