۳۰
۹۰
خانــم

تپش قلب،سنگینی نفس و درد سمت چپ سینه و دست چپ؟

با سلام
بنده حدود 1 ماه پیش یک شب موقع خواب حس کردم قلب داره از جاش بیرون میاد به هرحال با کلی دلهره و بی قراری خوابیدم.
از اون موقع این قضیه در من ماندگار شد. موقع شب یه حالت بی قراری بهم میاد و قلبم شدیدا تپش میگیره و کمی نفسام سنگین میشه. ضمنا از اون موقع همیشه گردنم و سینه چپم و دست چپم درد داره خفیف. نوار قلب، اکو و چکاب دادم چیزی نشون نداده. دکتر مشکل معده تشخیص دادن. الان شب ها اگه قرص لیبرو نخورم بازم دقیقا همون تپش و تنگی نفس واسم میاد.
اسکن ریه هم‌کردن موردی نبود.
میشه بفرمایید به نظرتان مشکل چیه و دقیقا از کجاست؟ ضمنا مشکلی در تغذیه ام ندارم.
و اینم بگم چند ماهی شدیدا دچار استرس شده بودم.
دستور بفرمایید چه مراحلی را طی کنم.
سپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 153 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران