٧
١٨
آقــا

در مورد تاندوم دست ؟

سلام جناب اقای دکتر بیژن زاده
انگشت شصت دست پسرم که 7 سالش هست چند سال پیش با چاقو بریده که متاسفانه تاندومش قطع شده الان نمیتونه بند اول انگشتش رو خم کنه انگتش رو تکون میده فقط بند اولش خم نمیشه .وقتی میخواد مداد دستش بگیره سختش هست . یکی از دکترها گفتن باید عمل تاندوم کنه .یکی دیگه میگه فایده نداره .خواستم نظر شما هم بدونم
.(سه سال پیش هم دستش خیلی بد شکست خودتان براش گچ گرفتید .واقعا ممنونیم .سپاسگزاریم .)شما خیلی عالی هستید .
از شهرستان نیریز پیام میدم .ممنون میشم پاسخ بدهید .
با تشکر..

بازدید : 167 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران