لنز نزدیک بینی؟

سلام من 52 سال دارم نزدیک بینم شماره 3 هست ودوربینم راست5%وچپ%75هست وبرای آب سیاه هردو چشمم را4سال پیش لیزرکردم وکمی هم آب مروارید دارم که دکترم گفت میتونی لنز نزدیک بین بزاری میخواستم ببینم این عمل برای چشم من مناسب هست یا نه ممکن است عوارض داشته باشدممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • با سلام منظورتون از لنز نزديک بين واضح نيست
    اگر منظورتون لنز داخل چشمي هست وقتي جراحي اب مرواريد خواستن انجام بدين اين مشکلتون برطرف خواهد شد واگر منظورتان اين نبود لطفا شرح دهيد ؟

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 337 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران