آیا توصیه به همه گیری بیماری توصیه درستی هست؟

با سلام وسپاس فراوان که به سوالات پاسخ میدهید متاستفانه بسیاری از پزشکان انگلیسی وبرخی از پزشکان محترم در خود ایران نظرشان بر این استوار است که راه مقابله با این بیماری این است که مثلا 60 درصد مردم بدان مبتلا شوند تا بدنشان توان مقابله با این بیماری رو در اینده کسب کند ومن با استناد به گزاره های زیر که اگر این گزاره ها اشتباه هست خواهش میکنم من رو تصحیح کنید با این پیشنهاد مخالفم گزاره 1: افرادی هم که مبتلا شدند وبهبود یافته اند دوباره ممکن است مبتلا شوند .گزاره دوم: درکشور خودمان ایران ودر جهان گزارشاتی از مرگ برخی افراد جوان وبدون دارای بیماریهای زمینه ای منتشر شده وبه طور قطعی نمیتوان گفت اگر شخصی جوان هست ودارای بیماری زمینه ای نیست به طور قطعی اگر بیمار بشود جانش در خطر نیست .گزاره سوم : خیلی افراد جوان ممکن است بیماری زمینه ای داشته باشند وخود اطلاعی نداشته باشند اهمیت این که خواهش دارم این سوال رو جواب بدهید این است که خیلی از افراد جوان ممکن است با شنیدن این توصیه ها دیگر بهداشت رو کنار بگذارن وراهی سفر بشن یا بهداشت فردی رو رعایت نکنن وبگن نهایتش به افراد مسن نزدیک نمیشویم واین توصیه ها خطر فراگیری رو افزایش میدهد باتوجه به این مطالب نظر شما درباره این توصیه ها چیست؟
سپاس که پاسخ میدهید

1 پـاسـخ

  • سلام
    در اين مورد بحث زياد است. به نظر من اينکار کاملا غير اخلاقي است حرف شما درست است. ممکن است تعدادي از جوانان و حتي بزرگسالان از دست بروند؟ مسئوليت اينها با چه کسي است. تازه باعث مي شود يکدفعه تعداد زيادي بيمار به بيمارستانها هجو بياورند. من شخصا اين نظريه را قبول ندارم. نکته ديگر ممکن است در ماههاي آينده واکسن توليد بشه. اين استراتژي به نظر من و خيلي از اساتيد من مي تواند فاجعه بيافريند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 116 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران