تغییر بیولوژیکی و آناتومیکی یک شخص حقیقی به شخص حقیقی دیگر در موجب یک عارضه ژنتیکی؟

دختری حدود 25 ساله از سال 1386 دچار تغییرات بیولوژیکی آناتومیکی شد. بدین شکل که کاملا" به شکل شخص دیگری که از آشنایانشان بود، شد. پزشکی که بصورت کاملا" سری از خارج از ایران با دایی این بیمار در ارتباط بود برای حفظ سلامتی این دختر، تجویز کرد که جای این دو شخص عوض شود. شرح این ماجرا مفصل است. این عارضه سابقه در مادر و مادربزرگ آن دختر هم داشته .
اگر اطلاعاتی درباره این عارضه دارین، با من تماس بگیرید

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران