آیا من باردارم یا خیر؟

من 21 ام ماه پیش سکس بدون محافظت داشتم،دقیقا 16 ماه پیش پریود شدم ک 20 خیلی کم لک داشتم،
ی روز بعد قرص لونژیل خوردم
دلم طاقت نیاورد و ب پیشنهاد یکی از دوستام پیش دکتر زنان رفتم و قرص واژنی استفاده کردم ک خیالم از همه چی راحت باشه و جلوی از چیزیو بگیره
من دقیقا 29 ام ماه پیش مجدد پریود شدم ولی خیلی کم در حد 5 تا پد خونی شد
بعدش 2 ام همین ماه مجدد رابطه داشتم ولی اصلا چیزی داخل واژن ریخته نشد و حواسم بود
چند روز بعد ینی دو سه روز بعد تا همین امروز درد سینه دارم طوری ک احساس میکنم باد کرده عین قبل از پریودیم،
استرس گرفتم گفتم نکنه بارداریه 11 ام همین ماه بی بی زدم منفی شد
الان سوالم از شما این هست خانوم دکتر من باید 16 ام پریود شم یا 29؟
و اینکه این درد سینه من مربوط ب چیه؟ آزمایش خون باید بدم ؟ احتمال بارداری وجود داره؟

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران