۶ماهه
۷/۶۰۰
آقــا

شروع غذای کمکی؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید،پسرم 6ماهه اش شده و حساسیت به پروتئین گاوی دارد و جهت معاینه 1بار نزد خودتان آمده ایم ،واسه شروع غذای کمکی با چی شروع کنم ،حریره بادام اشکال داره؟

1 پـاسـخ

  • با سلام همانگونه که تا کنون احتمالا متوجه شده ايد راه ارتباطي من با بيماران از طريق شمارهع واتس آپ مطب به شماره 09134495879 است که خيلي راحت تر و در دسترس تر مي باشد. البته هميشه امکان پاسخ گويي به سوالات مزرح شده از طرف والدين نيست و با توجه به حساسيت سلامت و بيماري يک کودک لازم است کودک حضوري ديده شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد و تغذيه کودکان در تهران