مشکل فردی ؟

سلام
من الان 21 سالمه و حدودا 8 ماه پیش یکی از فامیلامون که 30 سالشه بهم ابراز علاقه کرد و منم قبول کردم بیشتر آشنا شیم واسه ازدواج.
این اولین رابطه منه
ایشون یه شهر دیگه هستن و ما این مدت به صورت مجازی ارتباط داشتیم. و استرس شدید من برای اینکه یه وقت خونوادم نفهمن هنوزم وجود داره
ایشون مشکلی داره که فعلا نمیتونه ازدواج کنه. احساساتش رو از دست داده به خاطر شک و تهمت هایی که در رابطه قبلی بهش وارد شده، منطقی شده و احساسات و هیجانش کمتر شده. ببخشید اینو میگم ولی عضو جنسیش هم حس قبل رو نداره
چند ماه اول خیلی عالی بود ولی به مرور سرش به شدت شلوغ شد و برای من کمتر وقت میذاشت. اما من درک نمی‌کردم و بهش تهمت میزدم. برای همین رفتارام فهمیدم من عوض اینکه کمکش کنم بهتر شه بدتر شده😔
اینکه احساساتش دچار مشکل شده برای من خیلی سخت بود اوایل مثلا نمیتونست جواب محبت های منو بده و زیادی منطقی بود، من خیلی اذیت شدم ولی الان انگار باهاش کنار اومدم
مثلا دیر جواب میداد یا کم حرف می‌زد اینا منو خیلی اذیت میکردن چون من درک نمیکردم که کار داره و این باعث شد تو ذوقم بخوره درحالی که اون منظوری نداشت.
من واقعا ازش خوشم میاد. این آقا در طول این مدت واقعا به من ثابت کرده که دوسم داره و من کاملا مطمئنم ولی چیزی که اذیتم میکنه اینه که ایشون معتقده من واقعا دوسش ندارم،
الان مشکل اصلیم اینه حس میکنم برام مث قبل نیست😔حس میکنم آدم تنوع طلبیم😔ولی این کسیه که من میخوامش
مثلا مثل قبل برای حرف زدن باهاش ذوق ندارم چون خیلی تو ذوقم خورده یا برای ابراز علاقه بهش حسی بهم دست نمیده چون جواب زیادی  نشنیدم
به نظرتون این طبیعیه؟
لطفا تا جای ممکن راهنمایی کنین چون من نمیتونم مشاوره برم. مرسی

3 پـاسـخ

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران