موی زائد دختر 9 ساله؟

باسلام.دخترم نه سال وچهارماه سن دارد.امشب متوجه شدم روی قسمت پایین تنه اش کمی موی زاید دراومده. قسمت فرجش.امکانش هست به سن بلوغ رسیده باشه.واقعا نگران شدم.باید به پزشک مراجعه کنم؟راستی کمی تپل هست و باسن بزرگی داره
دخترمن مریض شمابود توبیمارستان شهید فهمیده.متاسفانه امروزکه زنگ زدم وقت بگیرم گفتن شما نیستید.یعنی دیگه برنمیگردید بیمارستان.تکلیف دخترم وپروندش اونجا چی میشه

1 پـاسـخ

  • سلام
    اصلا نگران نباش
    من مطب دارم و پرونده ي بيماران شهيدفهميده رو تحويل مدارک پزشکي خانم ذوالفقاري دادم با آرامش خاطر ميتونيد پرونده رو ازشون بگيريد و بهشون بگيد من گفتم.
    تلفن مطبم 02140227015
    روزهاي زوج هستم تماس بگيريد تلفني بهتون ميگم
    البته تا دوشنبه ي هفته آينده نيستم.
    ولي نگران نباش.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 264 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران