زمان ختم بارداری مادر مبتلا به دیابت چه زمانی است؟ ؟

هفته 39 بارداری ام تمام شده است. مبتلا به دیابت هستم.9 واحد انسولین تزریق میکنم. وزن جنین 3400 گرم است. آیا باید ختم بارداری داشته باشم. در این صورت به چه روشی سزارین یا طبیعی؟

4 پـاسـخ

  • سلام.چون مبتلا به ديابت بارداري و تحت كنترل هستيد ،بايد بارداري در اين سن به روش زايمان طبيعي ختم داده شود.
    زايمان طبيعي براي شما منعي ندارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام.ديابت بارداري که با انسولين کنترل باشد 39 هفته ختم بارداري است واگر کنترل نباشد 38 هفته....روش زايمان چون وزن جنين زير 4 کيلو است مي تواند زايمان طبيعي هم باشد البته بايد ويزيت کامل انجام گيرد تا ساير علل که قطعا سزارين انديکاسيون دارد رد گردد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با توجه به اينكه أنسولين مصرف ميكنيد بهتر است همين الان حاملگي شما ختم شود اگر دهانه رحم اماده نباشيد بهتر است سزارين شويد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • شما يكروز درميان بايد ان اس تي انجام دهيد تحت نظر بودن و كنترل ديابت شما.بسته به وزن جنين و وضعيت لگن شما داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 564 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران