عدم انزال بعد از گذشت یک هفته از مصرف لترزول، سلن پلاس و ای زاویت؟

سلام ،آقا 32 ساله
مدت ازدواج یک سال
به دلیل باردار نشدن خانوم، هر دو آزمایش دادیم،تعداد اسپرم و شکل و حرکتش کم و کمی غیر طبیعی بوده که دکتر زنان خانوم برای من لترزول، سلن پلاس، و ویتامین ای زاویت نوشته ، بعد از مصرف این دارو ها بعد از یک هفته عدم انزال داشتم تا الان که حدود یک ماه گذشته، مشکل از کجاست ؟ الان قرص هام تموم شده دیگه نخوردم
5،6 بار رابطه بوده و عدم انزال ، نعوظ هست انزال نه
تشکر

2 پـاسـخ

بازدید : 216 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران