۴۲
۶۵
آقــا

پرکاری تیروئید و تورم گلو؟

بادرود عرض خسته نباشید
آقای دکتر حدود 4 سال پیش بنده با عوارض خارش بدن تعریق شدید بی خوابی شبانه و لرزش در دست ها و اندام بدن،به دکتر مراجعه کرده که پس از آزمایش تشخیص پرکاری تیروئید داده شد.
در این مرحله تجویز قرص متی مازول به میزان دو عدد صبح یک عدد ظهر و یک عدد شب انجام گردید که پس از حدود دو ماه عوارض رو به کاستی گذاشت و کم کم قرص ها به روزی یک عدد رسید که آن یک عدد ادامه داشت تا 4 ماه پیش که دوباره عوارض برگشت کرد.
در این مرحله میکی مازول به روزی دو عدد صبح و یک عدد ظهر دوباره تجویز شد و بعد به روزی 3 عدد صبح و ظهر و شب انجام شد هر کدام از این مراحل 45 روز طول کشید.
ولی بعد از 2 ماه به بود که حاصل نشد هیچ گلویم نیز متورم گردید که به سونوگرافی مراجعه کرده و نتایج ضمیمه فرستاده خواهد شد.
این دفعه علاوه بر خارش تعریق و ولرزش هر دو سینه من درد گرفته در نوک پستانها شروع به بزرگ کردن کرده‌اند.
دکتر پیشنهاد کرده که با این تورم شما قطره ید رادیواکتیو باید مصرف کنی که در این صورت تیروئید شما کم کار گردیده و عوارض تیروئید پرکار بیشتر از کم کاری است آنگاه برای کم کاری قرص مصرف کنید.
خارش از عوارض قرص متی مازول است که می توان با تغییر آن به قرص لوور توکسین که برای کم کاری تجویز می شود از بین برود.
در صورتی که من قبل از قرص متی مازول و استفاده آن اصلاً با شرایط خارش به وجود آمده بود به دکتر مراجعه کردم،4 سال پیش و پس از استفاده از قرص ها از چهار سال به این ور روزانه با یک عدد قرص کنترل بود و خارش هم نداشتم.
لازم به ذکر است که چون شما محرم اسرار بیمار هستید بنده اعتیاد به مواد مخدرنیز داشته‌ام. و القاعده می دانم که پرکاری مربوط به این داستان و هیپوفیز و می باشد.
ولی از چهار ماه پیش به این طرف متادون مصرف می کنم. و دیگر مواد استفاده نمی کنم.
مقداری رو به بهبود رفته است ولی تورم در گلو بسیار مشهود و خارش و تعریق از بین نرفته است است آنهم پس از 4 ماه.
حال با این تفاسیر جنابعالی آیا پیشنهاد می کنید که قطره ید رادیو اکتیو مصرف شود؟
اگر بله به چه میزان در چند مرحله و به چه مدت؟
آیا باید در میزان قرص های متی مازول برای خوردن قطره تغییر ایجاد شود یا خیر.
در ضمن قرص ایندرال 20 روزی یک عدد و همچنین قرص آلپرازولام شبها یک عدد و همچنین سیتریزین روزی یک عدد مصرف می شود. درد سینه بسیار شدید است.
از وزن 75 به 65 رسیده و خیلی لاغر شده ام. در ضمن 42 سال سن دارم
سونوگرافی ضمیمه می باشد. میزان آخرین آزمایش به این صورت است
T4:14/2
T3:220
Tsh:0.1
نتایج این آزمایش با خوردن روزی دو قرص یکی صبح و یکی شب پس از 45 روز ایجاد شده است
نتیجه یک آزمایش قبل از این میزان حدوداً دو ماه قبل از این آزمایش با خوردن روزی دو قرص در صبح و یک قرص ظهر به این صورت بوده است. این آزمایش بعد از عود مجدد بعد از 4 سال بوده است.
T4:12.9
T3:200
Tsh:0/1
لطفاً راهنمایی فرمایید
پیشاپیش از بزرگواری شما ممنونم.

1 پـاسـخ

بازدید : 182 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران