ویزیت توسط یکی از اعضای خانواده برای فرد بیمار ؟

باسلامم ، وقتتون بخیر ، عزیز میخواستم بدونم که یکی از اعضای خانواده با توضیحات کامل درمورد فرد بیمار خانواده ،امکانش هست که ویزیت رو انجام بده و آیا خانم دکتر در اینصورت دارویی مناسب بیمار تجویز میکنن ، چون بیمار همکاری نمیکنی برای مراجعه به دکتر ، بیمار 5 سال پیش سابقه بیماری دو قطبی داشته
ونهایتا بعد درمان هرشب یک قرص رسپیردون میخوردن
الان گویا قرص هارو ترک کرده و علایم بی خوابی تا صبح و نرفتن سرکار و تا حدودی هم هزیان رادارد
خیلی ممنون میشم که پاسخ بدین اگه اینجوری دکتر قبول کنن من خودم که خواهر بیمار هستم می تونم حضوری هم مطب بیام و توضیحات کاملتر بدم

1 پـاسـخ

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران