۵۷
۶۰
آقــا

در مورد قلب و عروق، ضربان قلب من نامنظم هست و هر چند بار که میزند متوقف می‌شود و دوباره شروع می‌کند.؟

با درود
حدود یکماه پیش دچار گرفتگی در سینه و بیحالی شدم که توسط اورژانس به بیمارستان رفتم.
پلاویکس، اتورواستاتین، سوستاک و آسپرین برای من تجویز شد و دستور دادند که پیگیری کنم.
بخاطر مشکل کرونا برای درمان پیگیری نکردم.
اما اخیراً متوجه شدم ضربان قلب من نا منظم هست و هر چند ضربه که میزند متوقف می‌شود و دوباره شروع می‌کند.
آیا این حالت طبیعی هست؟
آیا در این حالت فعالیت بدنی خوب هست یا بد؟
چه ورزشی یا فعالیتی مضر یا مفید هست؟
در ضمن خیلی احساس بیحالی و خستگی می‌کنم دلیل این بیحالی شدید چیست؟
با احترام و سپاس از کمک شما

3 پـاسـخ

بازدید : 274 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران