۲۸
۷۳
آقــا

تب و بی خالی؟

سلام آقای دکتر بنده اقای 28 ساله هستم سه روزه که دمای بدنم حدود 37 و نیم هست و بی حالی و ضعف دارم روز اول کوفتگی ودرد در پاهام داشتم که خوب شدم ولی دمای بدنم بسیار متغیر هست بعضی مواقع 36 و نیم و بعضی مواقع بالای 37 آیا لازم به پزشک مراجعه کنم؟در ضمن تنگی نفس ندارم و در طول روز شاید 10 تا سرفه بکنم.

1 پـاسـخ

  • سلام،
    به نظر من لازم نيست رعايت نکات بهداشتي کافيه. تغيير علايم را به من اطلاع دهيد. احتمال زياد سرماخوردگي معموليه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران