اضطراب وافسردگی ؟

باسلام واحترام خدمت پزشکان متخصص زحمتکش که بیماران را درمان میکنند
حقیر مدت 4ساله که دچار ناراحتی اعصاب میباشم هر وقت ناراحت میشم.کنترل از دستم خارج میشه چیزی پرت.میکنم قفسه سینه ام وپشت گردن وشانه ام شروع به درد می آید، احساس نفس تنگی ،میکنم سردرد،خسته وبی حالم ،استرس دارم کار رانیمه کاره رها میکنم شبانه روزی 3 ساعت خواب ندارم وزیر نظرپزشک معالج تحت درمان دارویی قراردارم البته هرسری مراجعه میکنم دارو تکراری نسخه می‌کند والان چند. روز هست که به فکر خودکشی افتاده ام دارویی که تجویز میکنه قرص آسنترا ،کپسول ممورال، کلومی پرامین، لورازپام قطره گل سرخ، ، ،از پزشکان زحمتکش درخواست راهنمایی دارم که حقیر باید چه. دارویی مصرف کنم وآیا نیازی هست پزشک تغییر دهم یا نه؟یا پیش چه پزشکی مراجعه کنم ؟در ضمن یه گواهی پزشکی هم میخوام که نوشته شود نامبرده بخاطر اضطراب وافسردگی که دارد لازم است درمان دارویی وی ادامه یابد ،قبل از اینکه محبتی بفرمایید کمال تشکر را دارم والسلام

1 پـاسـخ

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران